Bobi Firmino u 91. minutu uveo Liverpul u finale SP!

Autor:

Sport

18.12.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roberto Firmino je opet bio heroj Liverpula pošto je u samom finišu dao gol koji je doneo pobedu Redsima nad Monterejom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još jedna sjajna partija Brazilca

Liverpul je na kraju trijumfovao sa 2:1 i zakazao duel sa Flamengom u finalu Svetskog prvenstva za klubove. Finale se igra u subotu od 21 čas.

Dobro je počeo Liverpul i Nabi Keita je doveo evropskog predstavnika u vođstvo u 12. minutu na asistenciju Mohameda Salaha.

Ipak Monterej je vrlo brzo uzvratio preko Ramira Funjes Morija, koji je izjednačio u 15. minutu. Od tada su oba tima imala svoje prilike, a Jirgen Klop je sa klupe morao da uvede Trenta Aleksander Arnolda, Sadia Manea i Roberta Firmina.

Upravo je Firmino sjajno utrčao pred peterac Montereja i iskoristio pas Aleksander Arnolda u 91. minutu. Mogao je golman Montereja bolje da reaguje, ali mu je lopta prošla kroz ruke i Liverpul je otišao u finale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading