Zvezda i "Gasprom" produžili saradnju do 2022. godine!

Autor:

Sport

18.12.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda i ruski naftni gigant "Gasprom njeft" potpisali su novi, dvogodišnji ugovor, do leta 2022. godine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Aleksandar Dibalj i Zvezdan Terzić

Sporazum na stadionu "Rajko Mitić" potpisali su generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i član Upravnog odbora kompanije "Gasprom njeft" Aleksandar Dibalj, čime je zvanično produžena saradnja započeta još 2010. godine.

- "Gasprom" već 10 godina radi u Srbiji i postao je jedan od najvećih investitora u zemlji. Ne bavimo se samo biznisom, razvijamo i kulturu, a dogovor sa Zvezdom je primer takve saradnje- rekao je Dibalj na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da Zvezda daje dobre rezultate i na biznis planu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Kada smo ranije birali klub za saradnju nismo mogli da ne izaberemo Zvezdu, jednu od najboljih u regionu sa velikim imenom. Crvena zvezda je napravila korak napred i zato smo potpisali novi ugovor- rekao je Dibalj, koji nije želeo da govori o ciframa sponzorstva, ali je dodao da su isti kao u prethodnom ugovoru.


Mediji su ranije preneli da Crvena zvezda godišnje od "Gasproma" dobija četiri miliona evra, uz određene bonuse.

- Ponosni smo što smo potpisali ugovor sa" Gasprom"-om i doživljamo ga priznanje za sve uspehe, ali i kao bratski odnos Rusije i Srbije. "Gasprom" je podržavao Zvezdu kada je bio težak period, ali i sad kada beležimo velike uspehe. Sigurno je da ne ni bili toliko veliki rezultati bez podrške" Gasproma"-  naveo je Terzić, uz obećanje da će se Zvezda truditi da bude još bolja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading