Radonjić se "razgoropadio", pa preti PSŽ!

Autor:

Sport

18.12.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić je konačno proradio u Olimpiku iz Marseja, one je priznao da mu je bilo potrebno vremena da se prilagodi na novu sredinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Radonjić

Bivši krilni napadač večitih beogradskih rivala konačno je ušao u pravu formu i na poslednjih pet mečeva postigao je četiri pogotka.

- Najzad mi je krenulo. Očigledno je trebalo malo vremena da se naviknem na zemlju i ligu. Što se tiče golova, svaki je drag i posebne težine. Međutim, klub je kao i uvek na prvom mestu, otud najbitnije da ostanemo na pobedničkom koloseku i ostvarimo ovosezonski cilj, plasman u Ligu šampiona- rekao je Radonjić za "Sportski žurnal".

Radonjić smatra da Marsej ima šanse da ugrozi dominaciju Pari Sen Žermena.

- Naš najveći rival je PSŽ, klub za respekt i verovatno svako bi rekao da nemamo šanse da im naudimo s obzirom na njihov igrački kadar i finansijske mogućnosti. Ali, ako nam se otvori prilika da ih ugrozimo, sigurno ćemo ugrabiti šansu. Jer, u fudbalu je sve moguće- dodao je Radonjić.

Radonjić je u konaktu i sa ostalim srpski igračima u francuskoj Ligi 1, dok u Marseju, najviše vremena provodi sa saigračima iz Hrvatske i Holandije.

- Pravo da vam kažem, s obzirom na velike obaveze u klubu, uglavnom se i sa ostalima viđam kad igramo jedni protiv drugih. Što se tiče Marseja, to je veliki klub i svi funkcionišem kao familija, tako da se družim sa svim saigračima. Ali, možda, najviše vremena provodim sa Dujom Ćaletom Carom i Kevinom Strotmanom- istakao je Radonjić.

Radonjić svoje golove ponekad proslavlja kao jedna NBA zvezda.

- Američku ligu pratim odavno. Veliki sam fan Džejmsa Hardena i Hjustona i to je razlog što se nekad na taj način radujem- zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading