Maradona preporučio Poketinu koji klub da preuzme!

Autor:

Sport

17.12.2019

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona smatra da bi njegov sunarodnik Maurisio Poketino trebalo da preuzme "najveći klub na svetu" Boku Juniors.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Poketino je prošlog meseca dobio otkaz u Totenhemu, a kao potencijalni klubovi u kojima će nastaviti karijeru pominjani su Arsenal, Bajern i Mančester junajted.

- Boka mora da dovede stručnjaka koji će biti u stanju da odgovori na izazove. Nije lako biti na klupi tog kluba. Najbolje bi im bilo da dovedu Maradonu, ali ja sada neću tamo da odem. Ne slažem se sa onima koji vode taj klub. Voleo bih da dovedu Maurisija Poketina. Trebalo bi da ga pozovu i da ga ubede da preuzme najveći klub na svetu - rekao je Maradona, a prenosi portal "Goal.com".

Boka Juniors ostala je bez trenera nakon odlaska Gustava Alfara, dok je Maradona trenutno šef stručnog štaba Himnasije iz La Plate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading