Šta se dešava sa Rajkovićem i Partizanom?

Autor:

Sport

17.12.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan mora da potraži štopera nakon prodaje mladog Strahinje Pavlovića. Mnogi već sada vide Slobodana Rajkovića u dresu crno-belih, imajući u vidu da je trenirao sa Partizanom u prethodnom periodu.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Rajković

- Kako što znate, trenirao sam sa Partizanom u prethodnom periodu i, da budem iskren do kraja, razgovarali smo malo na temu zajedničke budućnosti, ali ništa konkretno i precizno, više su to bile neke informativne stvari. Ukoliko klub izađe sa konkretnom i zvaničnom ponudom u narednim danima, svakako ćemo sesti za sto i razgovarati - rekao je Rajković za "Telegraf".

Dakle ponude još uvek nema, ali se definitivno očekuje od crno-belih u narednom periodu. Sa druge strane, nije isključeno i da bude ponuda iz Italije.


- Želim da se zahvalim i Partizanu i stručnom štabu na čelu sa Savom Miloševićem, koji su mi izašli u susret i omogućili da treniram sa ekipom. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i neka priča u ovom trenutku stane na tome, jer je još uvek rano da se donose bilo kakvi zaključci dok slika ne bude jasna - rekao je Rajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading