Nejmaru doneo odluku gde će nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

17.12.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva posle samo četiri meseca promenio je mišljenje i poručio da nema razlog da napusti francuski klub u ovom trenutku.

Nejmar

Nejmar, iako je letos bez ustezanja govorio da ima želju da ode iz PSŽ-a, što su potvrdili trener Tomas Tuhel i klupski čelnici, sada je istakao da ne vidi zbog čega bi napustio Pariz.

- Zašto bih otišao iz PSŽ-a? Nosim dres tog kluba i daće 100 posto za njega. Nikoga nisam želeo da povredim, ali u mojoj glavi ako nisi srećan onda je bolje da ideš. U Barseloni se živi za fudbal sa mnogo više inteziteta, ali sam mnogo naučio u Francuskoj i zato se dobro osećam ovde - rekao je Nejmar za magazin Frans fudbal.

Nejmar se prethodnog leta dovodio sa povratkom u Barselonu, odakle je pre dve i po godine za rekordnih 222 miliona evra prešao u PSŽ, i Real Madrid.

- Otišao sam iz Barselone jer sam hteo novi izazov. To nema veze sa mogućim dobijanjem Zlatne lopte ili činjenice da si u istom timu sa Lionelom Mesijem - uverava Brazilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading