Srpski fudbaler podsetio na slavne asove: Vlahović u stilu Ronalda i Sona!

Autor: Predrag Vuković

Sport

17.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo nekoliko dana Dušan Vlahović (19) rekao je da želi da ostavi trag u Fjorentini i prethodnog vikenda je to učinio na meču Serije A! Ne znamo kakva će mu biti karijera u dresu viole, nadamo se odlična, ali po jednom će biti upamćen - po golu koji je dao Interu. Prešao je 60 metara sam, stvorio šansu i postigao gol!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Nekada je to činio "Zuba" Ronaldo u Barseloni (čuveni gol protiv Kompostele), nedavno smo videli i Sona iz Totenhema kako voza odbranu Barnlija, a sada je Vlahović uradio nešto slično. Uzeo je loptu na svojoj polovini, istrčao preko celog terena, na sebi nosivši dvojicu fudbalera Intera i postigao izjednačujući gol u 92. minutu! Dovoljno da stane u red gorepomenutih velikana, koji su, osim fudbalskog umeća, po sličnim golovima ostali upamćeni.

Vlahović je pokušao da opiše odakle mu inspiracija i snaga za onakvu solo akciju.

- Mogu da kažem da se desilo iznenada! Kada sam uzeo loptu, znao sam da moram da idem do kraja. Lep pogodak sam postigao, ali svestan sam da moram da nastavim tako i da radim još jače. Straha nema, a cela ekipa je pokazala kakav karakter ima - poručio je Vlahović.

Bivši igrač Partizana je imao posebnu zahvalnost za trenera Montelu, koga je zagrlio posle gola.

- Protiv Lećea sam napravio mnogo grešaka, a trener me je podržao. Želeo sam da mu uzvratim za tu podršku - dodao je Dušan.

Vlahović je dosad postigao tri gola u sezoni.

Montela: Znao sam da će pogoditi!

Vinćenco Montela (45), trener "ljubičastih", imao je osećaj da će Srbin postići pogodak onog momenta kada je uzeo loptu.

- Kada je Vlahović krenuo u trk, znao sam da će dati gol. Veoma sam srećan zbog dečka i verujem da će postići značajne stvari u karijeri, samo da nastavi ovako - naglasio je Montela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading