Vlahović: Moj gol je pokvario planove Intera

Autor:

Sport

16.12.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Fiorentine i potencijalni reprezentativac Srbije Dušan Vlahović postigao je za vikend gol o komke svi pričaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladi špic je zadivio Italiju

On je u meču sa Interom ušao sa klupe i u poslednjim momentima meča savladao je Samira Handanovića na spektakularan način. Posle ovog gola istakao je da ovo nije najvažniji gol u njegovoj karijeri.

- Osećaj je bio neverovatan, ovo je možda nije moj najvažniji gol u karijeri, ali je onaj o kome se najviše priča. Bio sam veoma srećan i uzbuđen nakon gola, nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, radiću još jaće i nadam se da će nastaviti da postižem golove - rekao je Dušan.

Mladi reprezentativac Srbije naglasio je da je ovaj gol pokvario planove velikana iz Milana.

- Inter se bori sa Juventusom za prvo mesto i mi smo pokvarili planove, to jest ovaj moj gol i zato se najviše priča o mom gola - zaključio je Vlahović.

Mladi reprezentativac Srbije ima 19 godina, a za "Violu" je ove godine upisao 15 nastupa u svim takmičenjima i postigao šest golova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading