Klop: Nismo bili gledljivi, ali koga briga kad smo pobedili!

Autor:

Sport

16.12.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jorgen Klop bio je zadovoljan posle 16. pobede Liverpula u 17 utakmica u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Tim sa "Enfilda" nezadrživo grabi ka osvajanju prve titule prvaka Engleske posle 30 godina i ovog puta bili su bolji od ekipe Votforda (2:0).

Možda igrači Liverpula nisu blistali kao u nekim ranijim mečevima tokom ove sezone, ali Klop kaže da je u ovoj fazi sezone najbitnije osvajati bodove.

- Nije to bila najgledljivija utakmica, ali ja sam srećan zbog osvojenih bodova. U ovoj fazi sezone morate da pokažete od čega ste napravljeni i mislim da smo u tome u potpunosti uspeli. Imamo mnogo utakmica u rasporedu, tako da je važno pobeđivati - rekao je Klop po završetku meča na "Enfildu".

Liverpul ima 49 od mogućih 51 bod i mnogi veruju da ništa ne može da ih zaustavi na putu ka tituli. Ipak, protiv Votforda nije išlo tako lako kao što su mnogi očekivali.

- Votford je imao svoje prilike, ali mi smo naše pretvorili u golove. Mogli smo sebi znatno olakšati posao, ali teško je uvek dominirati na utakmici. Morali smo da se branimo strašću, ne organizovano i uspeli smo u tome  -dodao je Klop.

Veća briga za menadžer Liverpula je povreda Žoržinija Vajnalduma, u pitanju je čini se zadnja loža. Holanđanin se tako pridružio Dejanu Lovrenu, Žoelu Matipu i Fabinju na listi onih koji su povređeni.

- Momci nisu umorni, ali intenzitet mečeva je jak. Čini mi se da svaku utakmicu izgubimo po jednog igrača. To nije dobro. To nam je trenutno najveći problem. Ostajati bez igrača u ovakvom periodu nikako ne može da bude dobro. Ipak, sa tim smo se danas izborili - zaključio je Klop čiju ekipu uskoro očekuje put na FIFA Svetski klupski kup gde će pokušati da dođu i do pehara svetskog klupskog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading