Novi potpis u Liverpulu!

Autor:

Sport

13.12.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči katoličkog Božića Džejms Milner je dobio poklon od Liverpula. Zamenik kapitena Crvenih, koji će u januaru napuniti 34 godine, danas je potpisao novi ugovor sa klubom, do juna 2022. Milneru je tekući ugovor sa Liverpulom isticao na leto, već je krenula priča kako bi mogao da se vrati u Lids, klub u kojem je trenirao kao dečak, ukoliko se Jorkširci izbore za promociju u elitu, ali od toga sada neće biti ništa. Reagovala je uprava "Crvenih" , ponudila novi ugovor iskusnom vezisti, koji ga je oberučke prihvatio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klopov vojnik - Džejms Milner!

Samo dve utakmice nedostaju Milneru da zaokruži broj nastupa za Liverpul na 200, a postigao je 25 golova do sada za klub u koji je došao 2015. godine kao slobodan igrač iz Mančester sitija.

Iako je u početku bio dosta kritikovan, Džejms je uspeo da se izbori za svoje mesto pod suncem na Enfild roudu i sada je jedan od miljenika navijača.

Ali i miljenika Jirgena Klopa.

- Džejms je naš zamenik kapitena i jedan od lidera našeg tima. Njegova reč mnogo znači u svlačionici i igrači se u velikoj meri ugledaju na njega. Jednako nam je bitan i na terenu i van njega - rekao je Klop za klupski sajt.

A, iskusni vezista nije krio oduševljenje što će još dve godine nositi crveni dres.

- Meni je sreća i privilegija što sam u ovom klubu četiri i po godine. Vreme iza nas je bilo sjajno, oduševljen sam kad vidim kako se klub menja i razvija svakog dana - naglasio je Milner.

Za razliku od ostalih igrača Liverpula, Milner može da se pohvali da je osvajao Premijer ligu i to dva puta u dresu Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading