Mrkela jasan po pitanju trenera: Poznata sudbina Vladana Milojevića posle Olimpijakosa!

Autor:

Sport

13.12.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je Vladan Milojević ove jeseni teške trenutke, čak i emotivne istupe koji su nagoveštavali da bi mogao da stavi tačku na istorijsku eru u Crvenoj zvezdi. Međutim, deluje da će tvorac velikih uspeha bar do maja nastaviti misiju u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

I dalje se priča o ponudama iz Azije i Grčke, ali Milojević nije pod upitnikom ako pitate njegove nadređene.

- Moramo da budemo ozbiljni. Ne možemo da za jednog trenera koji je napravio takve rezultate, kažemo da ne valja zbog gola iz penala u 87. minutu.  On je ispunio sva očekivanja. Kada smo došli Milojević i ja, cilj je bio da za tri godine jednom igramo Ligu Evrope. Ispalo je, na svu sreću, mnogo bolje.  Razumem sve, odrastao sam u ovom klubu, i treba da budu očekivanja velika. U ovom klubu se sanjalo 50 godina da se bude prvak Evrope. Taj san se ostvario. Isto tako sada je san da budemo konkuretni u grupi Lige šampiona. I tako treba da bude - poručio je Mrkela.

Da li ste nekada u kontaktu sa Milojevićem osetili da se zasitio, jer Crvena zvezda troši ljude?

- Normalne su to stvari. Postoji ogromna potrošnja. Ja imam tri stenta, to nikada nisam eksponirao. Zvezda zahteva posvećenost i melje vas. Stalno ste eksponirani - istakao je sportski direktor prvaka Srbije.

Deluje da Mrkela smatra da su javnosti novinari trebalo da budu blaži prema Crvenoj zvezdi.

- Lično volim kritiku. Svestan sam Crvene zvezde i da je kritika sastavni deo ovako velikog kluba. Nekada su hvalospevi nerealni, ali to vam daje Zvezda. Isto tako su kritike možda prenglašene. Mada ja volim kritiku kada dobro ide. To me drži budnim - zaključio je Mitar Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading