(FOTO) Grčka voditeljka za SRPSKI TELEGRAF: Zaljubljena sam u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

14.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u Atini doživela brodolom u smiraj meča poslednjeg 6. kola B grupe Lige šampiona u sudaru sa bratskim Olimpijakosom (1:0), čime je završila evropsku odiseju za ovu sezonu, ali, ako je za utehu, dobila je navijačicu za ceo život. I to kakvu! Atraktivna Elena Papadopoulou (34), novinarka, voditeljka i producentkinja Cosmote TV televizije, u razgovoru za Srpski telegraf na stadionu Karaiskakis pre i posle završetka burnog meča pokazala je zavidno poznavanje srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Elena Papadopoulou i Vladan Milojević

- Radim pet godina za Cosmote TV i ove sezone sam redovno izveštavala sa terena sa utakmica Olimpijakosa u Ligi šampiona, pa mi je posao da dobro poznajem sve timove u B grupi. Ipak, najviše sam uživala u duelima pirejskih i beogradskih crveno-belih i mogu vam reći da sam se iskreno zaljubila u Crvenu zvezdu! Atmosfera i gostoprimstvo u Beogradu bili su veličanstveni - rekla nam je nasmejana Elena, koja je tokom jeseni uradila ekskluzivne intervjue sa Kejnom, Sonom, Poketinom i Murinjom, ali naglašava da joj je najdraži sagovornik Zvezdin strateg.

- Sa Vladanom Milojevićem, naravno na tečnom grčkom jeziku, pričala sam i u Beogradu i ovde u Atini. Velika mi je čast jer je on megazvezda u Grčkoj, traže ga i AEK i Olimpijakos za trenera. Mnogo ga poštujemo jer je učtiv i veliki profesionalac, a Srbe kao narod obožavam - zaključila je Elena Papadopoulou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading