Rukavina otvoreno: Partizanov fudbal sa Miloševićem je mnogo lepši!

Autor:

Sport

13.12.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu čestitke Partizanu sa svih strana. Iako neće biti evropskog proleća za crno-bele, stil igre prirastao je za srce kako pristalicama, tako i bivšim igračima. Nema ko se nije tokom jeseni javio da pohvali opredeljenje Sava Miloševića, da bi mu u četvrtak veče ruku snažno stisnuo i Antonio Rukavina.

RepublikaFoto: Starsport
Antonio Rukavina i Takuma Asano

Najpre u vidu čestitke za pobedu Parnog valjka nad Astanom, potom i za sve urađeno u minulih devet meseci, jer je tim bez glave i repa učinio konkuretnim u međunarodnim okvirima.

- Baš sam zadovoljan, pogotovo kad je trener Savo Milošević došao. Partizan je zaigrao ofanzivnije, lepši fudbal prikazuje, želi gol više - ističe desni bek prvaka Kazahstana.

Ni njemu nije pravo što mu se bivši klub oprostio od međunarodne scene kolo pre kraja. A držao je ulaznicu za osminu finala u šaci.

- Uvek se pominje utakmica u Holandiji od pre dve sedmice, i tamo su crno-beli pružili jednu od boljih utakmica u Evropi. Desilo se pet minuta koji se neće desiti narednih desetak godina. Trebalo bi da imaju podršku. Partizan je na pravom putu da možda sledeće sezone osvoji titulu i bude učesnik nekog evropskog takmičenja - iskren je iskusni defanzivac.

Rukavina se posle 11 godina vratio na crno-belu stranu Topčiderskog brda na utakmici klupskog fudbala. Kaže da je bilo uživanje ponovo igrati pred Grobarima, iako je njegov tim ubedljivo poražen (1:4).

- Sa reprezentacijom sam imao priliku da igram, ali dugo nisam pred Partizanovim navijačima na JNA. Tako da je osećaj lep. Ostaje žal što utakmica nije imala takmičarski značaj - objasnio je Antonio Rukavina koji je po okončanju meča razmenio dresove sa kumom, Zoranom Bambijem Tošićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading