Duško Tošić se vraća u Tursku?

Autor:

Sport

13.12.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trabzon priprema rekonstrukciju tima i ima visoke ambicije u turskom prvenstvu. Prvenstveno žele da dovedu krilo, ofanzivnog veznog i štopera. Prvi pik za novog centralnog defanzivca je bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić,

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

Trabzon trenutno ima četiri boda manje od lidera Sivasa, tako da je trener Unal Karaman već napravio spisak potencijalnih pojačanja koja bi pomogla ekipi da drugi deo prvenstva odigra još bolje.

Nekadašnji član Crvene zvezde je pod ugovorom sa kineskim Guangžouom R&F do decembra 2020. godine, ali u poslednje vreme nije bio standardan u ekipi Dragana Stojkovića Piksija. Štaviše, Tošić je poslednju takmičarski meč odigrao još polovinom septembra i to je karta na koju igraju u Trabzonu. Međutim, Turcima će biti jako teško da dođu do Tošićevog potpisa, obzirom da u Kini ima zaradu od 5.000.000 evra.

Tošića želi trener Unal Karaman, čovek koji veruje da bi Duško Tošić mogao i u 34. godini da bude na nivou izdanja iz Bešiktaša. Za klub iz Istanbula Tošić je igrao tri sezone i osvojio  dve šampionske titule.

Turci pišu da Tošić ne bi imao ništa protiv da se preseli u Trabzon, ali da će insistirati na dvogodišnjem ugovoru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading