Ukrajinci skenirali Partizan: PAMET U GLAVU, ČUVAJTE SE TAVAMBE!

Sport

26.09.2017

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski portal "football.ua" analizirao je tim Partizana do tančina pred gostovanje kijevskog Dinama u Beogradu u četvrtak. Ovaj sajt se osvrnuo na glavne pretnje koje dolaze iz crno-belog tabora, a kao glavnog čoveka u timu Miroslava Đukića markirali su korpulentnog špica Leandrea Tavambu.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Ukrajinci zaziru od Tavambe

U opširnoj analizi srpskog šampiona, Ukrajinci su se prisetili prošle sezone i napravili paralelu između dva sastava sa zaključkom da su crno-beli sada daleko slabiji, jer su Humsku napustili Đurđević i Leonardo koji su zajedno pogađali mrežu čak 48 puta u prošlosezonskom pohodu na duplu krunu.

Pored ovoga, portal "football.ua" skreće pažnju i na to da jedan od najbitnijih fudbalera iz aktuelnog sastava Zoran Tošić neće biti u konkurenciji za sastav crno-belih u četvrtak, a da kapiten Saša Ilić, koji nesumnjivo poseduje veliko fudbalsko znanje, ulazi u igru samo "na velike praznike".

Iako ukrajinske kolege smatraju da bi Dinamo trebalo da upiše sva tri boda na gostovanju u Beogradu, izvesna doza rezerve se javlja, pošto Miroslav Đukić ima dodatne skrivene adute u svom talonu.

Fokus je stavljen na kamerunskog centarfora Leandrea Tavambu, za koga se čak tvrdi da je preuzeo lidersku ulogu u ekipi nakon prelaska Uroša Đurđevića u Olimpijakos. Pored njega apostrofiran je i Marko Janković, za koga se kaže da je dokazao klasu u srpskom prvenstvu, ali da sada želi da pokaže vrednost i na evropskoj sceni.

Napomenuto je još da posebna opasnost vreba od Danila Pantića, za koga se podseća da se nalazi pod ugovorom sa engleskim prvakom Čelsijem, te da to ne može biti slučajnost.

Utakmica između Partizana i Dinamo Kijeva igra se od 21.05 pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading