Premijerligaš hoće Mitrovića!

Autor:

Sport

11.12.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski napadač Aleksandar Mitrović blista ove sezone u Čempionšipu. Na prvih 20 utakmica postigao je 16 golova i prvi je strelac u jednoj od najtežih liga na svetu, što sa sobom nosi mnoge benefite. Između ostalog, Mitar ne mora da brine za budućnost. Kako god da Fulamu bude išlo - a teško će moći direktno u Premijer ligu - snažni golgeter imaće "izlaz" iz Čempionšipa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Pojedini lokalni mediji na Ostrvu pišu da takvu mogućnost ne bi trebalo isključiti možda čak i ove zime, odnosno da je Aston Vila ozbiljno "zagledana" u Mitrovića.

Iz ove perspektive svuži suludo da bi Fulam mogao da se odrekne najboljeg igrača kada juri povratak u Premijeršip, međutim više puta smo u poslednjih nekoliko godina bili svedoci da na fudbalskoj pijaci više ništa nije nemoguće. 

Otuda i ove spekulacije. Kaže se da Vila ima velikih problema sa napadačima. Skupoceni Brazilac Vesli iz Briža (plaćen 25.000.000 evra) nije opravdao očekivanja, postigao je samo četiri gola, a njegove alternative Džonatan Kođija i Kenan Dejvis povređeni su.

Slaba navala jedan je od ključnih razloga što nekadašnjeg šampiona Evrope samo gol razlika deli od zone ispadanja. 

Uprava kluba iz Birmingema želi tokom januara da reši te probleme, a njihova prva želja je, navodno, Mitrović. Konkretnijih informacija za sada nema, baš kao ni potvrde iz kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading