Tuča igrača i navijača, a Lion u osmini finala LŠ!

Autor: Todor PETKOVIĆ

Sport

12.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svakom normalnom klubu navijači se raduju kad njihov klub izbori plasman u sledeću krug takmičenja, ali tu ne spadaju i navijači Liona. Više nego bizarna scena desila se posle utakmice između francuskog kluba i Lajpciga (2:2) u poslednjem kolu G grupe Lige šampiona.

Kapiten Olimpika iz Liona - Memfis Depaj

"Lavovi" su gubili na poluvremenu sa dva gola u svojoj mreži, ali su preokretom došli do nerešenog rezultata i plasmana u osminu finala najelitnijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Međutim, francuskim huliganima rezultat nije bio bitan, već su više želeli da se obračunaju sa Marselom, s kojim nisu u dobrim odnosima od utakmice sa Benfikom, a na čiju stranu su stali njegovi saigrači.

Tada je posle utakmice jedan od navijač istrčao na teren i razvio zastavu na kojoj je pisalo "Marselo, odlazi", uz crtež magarca koji je trebao da simbolizuje fudbalera. Sve ovo su primetili njegovi drugovi iz tima sa kapitenom Memfisom Depajem na čelu, koji je odmah otrčao ka spornom transparentu i pokušao da se razračuna sa svojim navijačem i otme mu zastavu.

Nastala je prava gungula između fudbalera i huligana, a u ceo sukob su morale da se uključe i službe redara i policije koje su jedva uspeli da smire strasti da ne dođe do krvoprolića. Na sreću, sve je dobro prošlo, ali znajući simpatizere Liona, na ovome se neće završiti.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading