Bivši fudbaler Partizana dobio višemesečnu suspenziju!

Autor:

Sport

11.12.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Napretka Nikola Aksentijević ostao je dužan niškom Radničkom, klubu za koji je igrao pretprošle sezone, pa je zbog toga zaradio četvoromesečnu suspenziju od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

To znači da će jedan od standardnijih igrača Napretka, koji ima i meč u reprezentaciji Srbije, a nekad je nosio i dres Partizana, biti van terena do aprila, što je svakako solidan period za jednog igrača.

Na tapetu je bio i fudbalski klub Inđija. Zeleno-beli sa stadiona kraj pruge u narednih šest meseci neće moći da računaju na pomoć predsednika Zdravka Mrđe. On je suspendovan na pola godine obavljanja svih funkcija u fudbalu, a greh su „neprimerene izjave u sredstvima javnog informisanja“.

Trebalo bi napomenuti da se već je krenulo i sa tradicionalnom zabranom registrovanja igrača u zimskom prelaznom roku. Rampa je danas udarena Radničkom iz Niša, Radu, Zemunu, Kolubari i Dinamu iz Vranja zbog neizmirenih dugovanja prema bivši članovima kluba, negde igračima, negde trenerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading