Milunović pred meč sezone: Moramo da izginemo na terenu, Zvezda zaslužuje proleće u Evropi!

Autor:

Sport

11.12.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svanuo je dan koji bi u novijoj istoriji Crvene zvezde mogao da bude ispisan zlatnim slovima. Posle overavanja evropskog proleća kroz grupnu fazu Lige Evrope i dva uzastopna učešća u Ligi šampiona, srpski šampion imaće šansu da još jednom obezbedi prolaz u nokaut fazu takmičenja “B produkcije“ samo ovog puta osvajanjem trećeg mesta u Grupi B elitnog takmičenja.Cela evropska sezona Crvene zvezde stala je u utakmicu na stadionu Karaiskaki (RTS, TV Arenasport, 21.00), gde će beogradskim crveno-belima i bod biti dovoljan da naprave još jedan veliki rezultatski uspeh.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović

Iz tog razloga Nemanja Milunović ističe da su svi u timu svesni šta ih čeka u Pireju.

- Bićemo maksimalno fokusirani da odigramo najbolje što možemo i izvučemo pozitivan rezultat. Realno, mi zaslužujemo da igramo u Evropi, što smo i pokazali kroz sezonu. Ne obaziremo se na sve što se desilo, već samo gledamo važnost meča koji nas čeka - kaže jedan od strelaca pobedonosnih golova u Beogradu i nastavlja:

- Znamo da nas posle ovog meča čeka još samo Čukarički i onda sledi pauza. Zato moramo da pružimo ono najbolje što možemo. Ne moramo da se štedimo i verujem u uspeh Zvezde - istakao je on.

Iskusni štoper dodaje da će psihologija imati veliki uticaj na ishod predstojeće utakmice, ali da veruje da Zvezda može da obezbedi novo evropsko proleće posle dve godine.

- U Beogradu smo postigli golove iz prekida i znamo da će Olimpijakos sada biti spreman na taj deo igre. Zato mi moramo da budemo pametni i iznesemo drugačija rešenja koja će da se ispostave kao ključna u ovom meču - rekao je stameni defanzivac.

S obzirom da se na Karaiskakiju sprema navijanje koje će svih 90 minuta biti naklonjeno igračima oba kluba, Milunović očekuje veliku feštu u Pireju.

- Biće sjajno, siguran sam. Svi će pevati kao jedan, biće pod istim bojama. Uveren sam da će atmosfera biti top. Važno nam je što ćemo imati podršku naših navijača, zato moramo da ih zadovoljimo dobrim rezultatima i prolazom dalje - zaključio je Nemanja Milunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading