Luda fudbalska priča: Nemac prešao 2.600km da bodri Zvezdu u Atini!

Autor: Tanjug

Sport

11.12.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde širom Evrope polako prostižu u Atinu na odlučujući meč protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, a među njima izdvojio se nemački državljanin Filip Beker.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Navijači Olimpijakosa u Beogradu

Beker, prema sopstvenom priznanju veliki navijač Zvezde, prešao je daleki put 2.600 kilometara od Menhengladbaha do grčke prestonice samo kako bi uživo dao podršku timu Vladana Milojevića.

U majici Zvezde Bekera su reporteri Tanjuga slučajno pronašli na čuvenom Akropolju.

- Gledao sam uživo oko 25 utakmica Zvezde. U Atinu sam došao jer su navijači Olimpijakosa veoma bliski Zvezdinim, biće sjajna atmosfera večeras- rekao je Beker Tanjugu, uz podsećanje da je veliki fanatik i da je već bio u čak 49 država širom Evrope kako bi gledao fudbalske utakmice.


- Imam puno prijatelja u Srbiji, volim vašu zemlju jer su ljudi ljubazni i prijatni. Uvek volim da dođem- naveo je on.

Na najznamenitijem mestu u Atini - Akropolju praktično na svakom koraku se vide Zvezdina obeležja i čuje srpski jezik, pa tako su primećene crveno-bele pristalice iz Bečeja, Beograda, Novog Sada...


Veliki skup navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde zakazan je za 15 sati na glavnom trgu Sintagma.

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde, kojoj je neophodan makar remi za mesto u Ligi Evrope, počinje večeras u 21 sat na stadionu Karaiskaki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading