Trener Dinama najavljuje trijumf protiv Sitija!

Autor: Mediji

Sport

10.12.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Dinama iz Zagreba Nenad Bjelica rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mančester sitija mora ići na tri boda, bez kalkulacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nenad Bjelica

Bjelica je istakao da će sutrašnji meč biti njegova utakmica karijere, priznavši da do sada nije vodio važniji meč.

- Moramo ići na tri boda bez ikakvih kalkulacija. Sutra je utakmica u kojoj nas zanima jedino pobeda. Pred svojim navijačima i punim stadionom biće lakše igrati ofanzivni fudbal. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu, ali bez obzira na to istrčaćemo po pobedu - rekao je Bjelica, a prenosi Hina.

Siti je stigao u Zagreb kao siguran pobednik grupe, dok se za mesto broj dva bore Dinamo, Šahtjor i Atalanta. U najboljoj je poziciji ukrajinski sastav, a u najtežoj Italijani.

Dinamo može do osmine finala Lige šampiona jedino ako pobedi Mančester siti, a drugi meč u grupi se završi nerešenim ishodom ili pobedom Atalante. Na pitanje jesu li šokantne utakmice protiv Šahtjora i poraz od Atalante ostavile traga, Bjelica je rekao da su njegovi igrači sve zaboravili.


- Sve smo zaboravili, o tome više niko ne vodi računa. Maksimalno smo fokusirani. Videćemo koliko će nam oni dozvoliti. No, vraćanje u prošlost nas ne zanima - rekao je trener Dinama.

On je uveren da će engleski prvak u sredu istrčati u vrlo jakom sastavu premda je osigurao prvo mesto u grupi.

- Ne postoji mogućnosti da se promeni lista prijavljenih igrača. Tako da oni će igrati s najboljim igračima. Očekujem osam, devet top igrača i možda dva, tri mlađa. Siguran sam da će biti jaki na terenu, a mi očekujemo jaki Dinam - rekao je Bjelica.

On se osvrnuo i na nešto slabije igra "građana" u nacionalnom prvenstvu.

- Siti je u prvenstvu imao određene probleme, imao je i dosta povreda i ubitačan ritam. Engleska liga je puno konkretnija i tamo je teško osvojiti bodove u svakoj utakmici i u tome vidim razloge njihovih slabijih igara u prvenstvu - zaključio je strateg hrvatskog prvaka.

Utakmica šestog kola Grupe C Lige šampiona između Dinama i Mančester sitija igra se u sredu od 18.55.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading