Partizan u problemu: Rival iz Lige Evrope daje 3.000.000 evra za Sadika, ali u igri je i jedan bundesligaš!

Autor:

Sport

09.12.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednogodišnja pozajmica za 100.000 evra i pravo Partizana da ugovor Umara Sadika otkupi za 1.600.000 evra uz neskrivenu želju čelnih ljudi iz Humske da to i učine ako napadač iz Nigerije nastavi ovako. Međutim, u Kazahstanu tvrde da Astana planira da pokvari posao crno-belima i da je to ugovorom o pozajmici i moguće ako neki drugi klub ponudi više od Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik je protiv Astane bio strelac dva pogotka u pobedi od 3:2 u Kazahstanu

A Astana je navodno spemna da ide čak do 3.000.000 evra što bi bio rekordan transfer za kazahstanski klub. Aktuelni rekord je u vlasništvu našeg Nemanje Maksimovića koga je Astana u sezoni 2014/2015 dovela iz Domžala za 2.000.000 evra.

Sedmocifreni su bili još samo Dorin Rotariju prošle sezone (Klub Briž/1.500.000) i Atanas Kurdov (Slavija Sofija/1.000.000).

Nije da Astana nema para, ali nema baš ni običaj da se razbacuje. Mada je Sadik ostavio sjajan utisak u prvom meču sa šampionom Kazahstana pošto mu je dao dva gola. Međutim, to što nas za tri dana očekuje revanš Partizana i Astana nekako nam stvara sumnju u pitanju istinitost ove informacije.

RepublikaFoto: Starsport
Nigerijac je odigrao 28 utakmica i postigao 14 golova u crno-belom dresu

Kako bilo, Sadik je Partizanov bar do proleća. A čak i ako bude išao, Astanam nam nekako ne deluje kao uverljiva buduća destinacija. U vesti se inače kaže da je za napadača crno-belih i jedan neimenovani bundesligaš?

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading