Mihin povratak na klupu bez uspeha: Rosoneri slavili u gostima protiv bivšeg trenera!

Autor:

Sport

08.12.2019

21:38 >> 21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana savladali su Bolonju 3:1 kao gosti u okviru 15. kola italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Milana

Fudbaleri Milana poveli su u 15. minutu iz krajnje sumnjivog penala, ali zanimljivo da arbitar večerašnje utakmice nije uopšte gledao VAR. Precizan sa jedanaest metara bio je poljski napadač Krištof Pjontek. 

Na isteku pola sata igre, "rosoneri" dolaze do 0:2 u Bolonji, a strelac je bio levi bek Teo Ernandez na asistenciju Susa.

Na poluvreme se otišlo sa 1:2 jer je Teo Ernandez posle protivničke, pogodio i svoju mrežu za erupciju oduševljenja na stadionu Renato DallAra.

Samo šezdesetak sekundi drugog poluvremena bilo je potrebno da Milan ponovo dođe do dva gola prednosti. Svoj prvi gol na ovom susretu, a treći za "crveno-crne" je bio delo Đankoma Bonaventure.

Na šest minuta do kraja, posle konsultacije sa VAR-om, glavni sudija Daniele Ćifi je pokazao na belu tačku.

Žute kartone zbog prigovora dobili su Santander na jednoj i Alesio Romanjoli na drugoj strani. Iako je Donaruma pogodio stranu, Nikola Sansone je uspeo da ga matira za 2:3.

Ipak, posle devedeset i pet minuta igre ostalo je 3:2 u korist gostiju iz grada mode koji su se tako popeli na deseto mesto na tabeli, dok je Mihina četa posle petnaest kola na dvanaestoj poziciji.

U narednom kolu, oba tima su domaćini na svojim terenima - Izabranici Siniše Mihajlovića dočekuju Atalantu, dok na San Siro dolazi Sasuolo našeg Filipa Đuričića.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading