Voša poražena u vojvođanskom derbiju, južnjaci bez primljenog gola do pobeda, Voždovac produžio krizu Javora!

Autor:

Sport

08.12.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede Partizana na Banjici protiv Rada, danas su odigrane još šest utakmica dvadesetog kola Linglog Superlige Srbije. Videli smo pet pobeda domnaćih ekipa uz jedan trijumf gostiju, a najveću pažnju privukao je pre svih vojvođanski derbi na severu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
TSC vlada severom Srbije!

Napredak je posle pobede nad Partizanom u sredu nastavio pobedničku seriju, a pred Čarapanima u Kruševcu je pala ekipa šabačke Mačve.

Na stadionu Mladost, domaćin je slavio sa 2:1 golovima Miroslava Bjeloša u 17. i 70. minutu, dok je počasni pogodak za goste bio delo Filipa Božića u 48. minutu.

Jedno od iznenađenja kola viđeno je u Novom Sadu, gde je Proleter savladao četvrtoplasirani Čukarički sa 2:1.

Ekipa Branka Žigića je do pobede stigla preko Mirosavljeva u 30. i Siniše Babića u 72. minutu. Sa druge strane, precizan sa penala bio je kapiten Čuke, Marko Docić u 67. minutu susreta.

Rutinske i sigurne pobede bez primljenog gola na svojim terenima ostvarili su Radnik i Radnički Niš. Surduličani su sa 2:0 savladali Inđiju, dok je na Čairu pala lučanska Mladost sa 3:0.

Plavi sa juga Srbije do pobede nad ekipom iz Srema stigli su golovima Pavlova u 46. i Nemanje Tomića iz penala u 61. minutu, dok je ekipa Miše Kosanovića trijumfovala preko Đorđevića u 21. , Ostojića u 70. i Nome u 87. minutu susreta.

RepublikaFoto: Starsport
Sedma pozicija za Meraklije!

Loša forma Javora nastavila se i protiv Voždovca koji je u Ivanjici slavio posle preokreta sa 2:1. Domaća ekipa sada ima četiri vezana poraza, a povela je preko Nikole Petkovića u 23. minutu.

Ipak, pobedu "zmajevima" donose Stanisavljević u 43. i Gjorgijevski u 59. minutu utakmice za šesto mesto na tabeli.

Vojvođanski derbi u Senti pripao je domaćinu i to bez primljenog gola. TSC je savladao Vojvodinu sa 2:0 i popeo se na peto mesto na tabeli.

Borko Duronjić je posle pola sata doveo do prednosti domaćina, dok je konačan rezultat postavio Vladimir Silađi u 45. minutu utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading