Čelsi grmi na FIFA zbog Sitija!

Autor:

Sport

07.12.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je FIFA rešila da skine zabranu trgovine igračima za Čelsi, klub iz Londona je izdao saopšđtenje u kojem se požalio na nejednak tretman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

Čelsijeva žalba Sudu za sportsku arbitražu bila je uspešna što znači da će već u zimskom prelaznom roku moći da dovedu pojačanja.

Ipak, klub sa "Stamford Bridža" je izdao saopštenje u kojem je izrazio nezadovoljstvo time što je Mančester siti za gotovo isti prekršaj dobio samo novčanu kaznu od 315.000 funti.

- Pristup FIFA u ovom slučaju je bio duboko nezadovoljavajuć ne samo zato što je izabrala da tretira Čelsi potpuno drugačije u odnosu na Mančester siti i to iz razloga koji apsolutno nemaju nikakvog smisla za naš klub - stoji između ostalog u saopštenju kluba.

Čelsi u saopštenju takođe dodaje i da su optužbe u slučaju kršenja pravila transfera 16 mladih igrača bile "perverzne", jer ih je klub registrovao kao i ostali klubovi iz Premijer lige. "Plavci" su dodali i da je FIFA potvrdila da su ti igrači mogli da budu registrovani.

Oni su konstatovali i da je u slučaju preostalih 11 igrača, čija je registracija bila sporna, došlo samo do kršenja pravila proceduralne prirode.

- Veoma smo zahvalni što je Sud za sportsku arbitražu ispravio ovu nepravdu - poručili su iz Čelsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading