Milojević oduševljen posle pobede nad Spartakom: Ubeđen sam da će on ovde ostaviti veliki trag...

Autor:

Sport

07.12.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je uz efikasnu igru stigla do trijumfa nad Spartakom 3:1, koji će se pamtiti po golu Portugalca Tomanea. Vladan Milojević je prokomentarisao sjajan potez Portugalca i rekao kako tek očekuje njegove bolje partije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Kao trener moram da pomenem gol Tomanea. Videli ste koliko on može da bude dobar. I ja pravog Tomanea očekujem na proleće. Samo bih želeo da podsetim da je on došao u julu. Očekivalo se da odu ili Pavkov ili Boaći i desilo se to što se desilo. Svakom napadaču su potrebni golovi i kontinuitet. On je vrhunski profesionalac, uvek je razumevao situaciju. I zato sam ubeđen da će ovde ostaviti veliki trag. Pored njega imamo i malog Krstovića koji je dve sezone bio najbolji strelac Crne Gore. Dakle, četvoricu vrhunskih špiceva- rekao je Vladan Milojević.

Pohvalio je i ostatak ekipe za učinak u  meču 20. kola Superlige Srbije.

- Pohvalio bih Spartak na dobroj igri. Pored rezultata imali su i igru, vidi se Vladin rad. Na početku smo bili nepovezani, imali smo mnogo promena u ekipi. Hteo sam da probam nekoliko igrača, posebno posle zahtevne utakmice u Lučanima. Videli ste Žandera posle dužeg vremena koji je pokazao da je dobar igrač. Posle njihovog gola Aleksu Vukanovića smo pomerili u špic i opteretili njihovu poslednju liniju. Imali smo mnogo šansi, imao ih je i Spartak. Zadvoljan sam odnosom, ovo nam je 33. utakmica u sezoni- rekao je Milojević.

Umesto trenera gostiju Vladimira Gaćinovića, koji se loše osećao, pred predstavnicima medija pojavio se njegov pomoćnik Vladimir Buač.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i poželeo bih im mnogo uspeha u Grčkoj. U prvom poluvremenu smo anulirali Zvezdine kvalitete. Do gola nisu imali šut u okvir. Odgovarala nam je nepovezana igra. Međutim, nismo imali snage za više. Ovo nam je poslednja utakmica i kao najmlađa ekipa u ligi napravili smo veliki pomak. Ponosni smo svi na ove momke, evidentan je napredak i timski i individualno. Očekujem da ćemo imati lep nastavak sezone. Ubeđen sam da ćemo igrati u plej-ofu- poručio je Buač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading