Kejn i Son daju izjavu, a Murinjo iz pozadine viče!

Autor:

Sport

07.12.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Totenhema Hjon-min Son bio je izuzetno zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Burnlijem 5:0 u 16. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hjon Min Son

Korejac je postigao gol za 3:0 posle divnog solo prodora.

- Kada sam dobio loptu, pokušao sam da je dodam Deleu, ali nisam mogao da ga nađem, tako da sam samo nastavio. Srećan sam što sam dao gol. Bio je briljantan gol, stvarali smo šanse i bili smo efikasni pred golom. Zaslužili smo tri boda, neverovatna partija - rekao je Son.

Dok je Son davao intervju, menadžer Pevaca Žoze Murinjo u pozadini je vikao da se Korejcu dodeli nagrada za igrača utakmice.


Impresionirao je Son i svog saigrača Harija Kejna, dvostrukog strelca.

- Soni je ukrao šou sada, neverovatan gol, izvrsna kontra. Sve što on želi jeste da vredno radi i da igra za tim. Izuzetno je kvalitetan i naporno radi za ekipu. Sve skupa, bila je to vrhunska utakmica. Odigrali smo loše u meču sa Junajtedom i jedva smo čekali sledeću utakmicu – videli ste to, brzo smo ih pritisnuli i iskoristili smo šanse - kaže Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading