Zvezda okrenula Spartak: Magija Tomanea o kojoj će se pričati, nek se spremi Olimpijakos!

Autor:

Sport

07.12.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 3:1 na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici 20. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Spartak

Posle početnog odmeravanja snaga bez izglednijih prilika, Spartak je uspeo da povede od 21. minuta. Gosti su napali po levom boku, Milošević je uspeo da pronađe Denkovića koji je nadskočio sve defanzivce Zvezde i glavom matirao Borjana za velikih 1:0 u korist gostiju iz Subotice.

Međutim, Zvezdi nije trebalo mnogo vremena da izjednači, pošto je od tog trenutka zaigrala ofanzivnije. Domaći stižu do izjednačenja 10 minuta kasnije. Posle odličnog prodora Marina, kada je sa nekoliko sjajnih driblinga izbacio trojicu defanzivaca Spartaka usledio je oštar pas na levu stranu za Žandera, koji je loptu prihvatio i ušao u kazneni prostor i potom pogodio malu mrežu.

RepublikaFoto: Starsport

U finišu prvog poluvremena golman gostiju Nemanja Tekijaški je pogrešio i spakovao loptu u sopstvenu mrežu. Zvezda je tako za manje od 20 minuta napravila potpuni preokret i sa prednošću 2:1 otišla na poluvreme.

Ono što je definitivno obeležilo meč je majstorija Tomenea u 50. minutu. Portugalac je dobio centaršut sa levog boka od Marka Marina i ono što mu nije pošlo za rukom u prvom poluvremenu, jeste u drugom. Tomane je makazicama uspeo da postigne spektakularan gol za 3:1, što je ispostaviće se, bio i konačan rezultat.

Međutim, gosti nisu odustajali. Tufegdžić je posle dobre akcije Spartaka poslao loptu iza leđa MIlana Borjana, ali je sudija podigao zastavicu i dosudio ofsajd poziciju.

Činjenica je sa su Subotičani pružili jak otpor, ali crveno-beli su zasluženo pobedili pred meč sa Olimpijakosom koji će direktno odlučiti ko nastavlja pohod u Evropi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading