Velika odluka Leve oko Bajerna!

Autor:

Sport

06.12.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenio je ploču... Poljski napadač Robert Levandovski najavio je da će karijeru najverovatnije završiti u Bajernu iz Minhena.

RepublikaFoto: Starsport
Lepo mu je u Minhenu... Robert Levandovski!

Levandovski je skoro svakog leta akter glasina o transferu u Real Madrid, ali je on u Minhenu već pet godina.

- Sad je kasno za to (odlazak). Imam 31 godinu, želim da odigram koju više. Srećan sam u Bajernu, to je jedan od najvećih klubova na svetu i teško je promeniti sredinu. U Bajernu imam sve što je potrebno - rekao je Levandovski.

On je pre nekoliko dana prokomentarisao da je tek osmi u izboru za najboljeg fudbalera sveta jer je Poljak.

- Nisam razočaran i srećan sam što sam u ovako sjajnom društvu. Rezultate s tako velikim i raznolikim glasačkim telom treba uvek uzeti s malom rezervom. Zbog toga nisam ni očekivao bolje mesto. Ono što radim ove sezone će se pokazati naredne godine i zato sam miran i nisam razočaran. Šta da uradim kako bih sledeće godine bio bolji na ovoj listi? Moram imati još bolje brojke i to je jasno svima. Svestan sam da zato što sam Poljak moram biti srećan i mestom koje sam osvojio ove godine - zaključio je Levandovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading