Goreće "Marakana": Kanjas ide ponovo u Grčku, u trampi se vraća ljubimac "Delija!"

Autor:

Sport

06.12.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći zimski prelazni rok na "Marakani" mogao bi da bude uzbudljiv pošto se prema pisanju grčkih medija najavljuje trampa Crvene zvezde i AEK-a, a u nju su uljučeni vezisti Nenad Krstičić i Hoze Alberto Kanjas.

RepublikaFoto: Starsport
Posle samo šest meseci se vraća u Grčku

Kako piše grčki sportski list Sportday, atinski klub je zainteresovan za španskog vezistu koji je do ove sezone igrao u PAOK-u, dok je moguće da u suprotnom pravcu krene Krstičić, koji ne briljira u nekadašnjem šampionu Grčke, a dubok trag na "Marakani" mogao bi da mu bude pozivnica za skorašnji povratak.

Kanjas je uprkos solidnom početku sezone podbacio kako je njen tok odmicao, a očajna izdanja u Ligi šampiona primorali su Vladana Milojevića i njegov stručni štab da razmisle o alternativi za bivšeg srpskog reprezentativca.

RepublikaFoto: Starsport
Povratak kući!

Krstičić je u AEK stigao u januaru 2019. godine, kada je atinski klub aktivirao izlaznu klauzulu od 500.000 evra i doveo ga u svoje redove.

U prethodnom boravku u srpskom šampionu Krstičić je proveo godinu i po dana i odigrao 63 utakmice uz šest postignutih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading