Lazetić uzvratio udarac Lalatoviću

Autor:

Sport

06.12.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Vojvodine Nikola Lazetić demantovao je reči trenera tog kluba Nenada Lalatovića da je nekadašnji fudbaler podneo ostavku.

RepublikaFoto: Starsport
Vojislav Gajić i Nikola Lazetić

Lazetić tvrdi da nikakve ostavke nije bilo, ali potvrđuje da je izbegavao susrete sa Lalatovićem u poslednje vreme, čisto radi mira u klubu. Kojeg, očigledno, još nema.

- Nisam  podneo ostavku. U međuvremenu sam dolazio u klub, ali nisam prisustvovao treninzima. Pošto je očigledno da Lalatović ima problem sa mnom, u dogovoru sa klupskim čelnicima nisam se pojavljivao, jer sam želeo da dok takmičenje traje, ne utičem na atmosferu i pripreme ekipe za finiš prvog dela prvenstva - rekao je Lazetić za "Žurnal".

On je poručio da zbog sukoba sa trenerom sigurno neće otići iz Vojvodine.

- Ono što je sigurno, to je da zbog Lalatovića neću podneti ostavku, jer zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu. Poštovaću stav kluba, kakav god da bude - poručio je Nikola Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading