Zvezda ostaje bez štopera!

Autor:

Sport

06.12.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu na zimu očekuje rekonstrukcija tima. Očekuju se dolasci, ali i odlasci iz Ljutice Bogdana. Među igračima koji bi mogli da napuste crveno-bele je i Srđan Babić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako saznaje "Hotsport" jedan od igrača koji će imati dozvolu za napuštanje "Marakane" je Srđan Babić koji se ove polusezone nije naigrao u dresu šampiona Srbije. Povrede su mladog defanziva odvojile od terena.

Crveno-beli su za štopera platili Špancima 800.000 evra, a rastanak je moguć na zimu i dalje je aktuelno interesovanje Goztepea. Turski prvoligaš je još pre manje od godinu dana hteo da otkupi Srđana Babića i tada nije došlo do dogovora. Ukoliko ne ode u inostranstvo tokom priprema boriće za svoj bolji status u nastavku sezone, a klub planira da iz filijale Grafičara preseli štopera Strahinju Erakovića.

Mladi 18-godišnji štoper odigrao je ove polusezone 15 utakmica za Grafičar u Prvoj ligi Srbije, postigao je dva gola i jednom je asistirao. Takođe, zaradio je sedam žutih kartona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading