Kostić, Mijat i Jovelja udaraju na Grujića

Autor:

Sport

06.12.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bundesliga, najposećenija fudbalska liga na svetu, doneće i ovog vikenda pregršt zanimljivih utakmica, a 14. kolo otvoriće večeras Ajntraht i Herta (20.30, Eurosport 2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Meč na Komecbank areni, standadno ispunjenoj do poslednje od ukupno 51.500 stolica, biće pravi srpski derbi, budući da bi na terenu mogla da se nađu čak četiri Srbina. Naime, boje "orlova" iz Frankfurta brane Filip Kostić i Mijat Gaćinović, uzdanice selektora Ljubiše Tumbakovića, kao i mladi reprezentativac Srbije Dejan Joveljić, dok za plavo-bele iz Berlina nastupa Marko Grujić.

Nakon letošnje rekordne prodaje u istoriji Ajntrahta kada je Luka Jović za 60 miliona evra otišao u madridski Real, crveno-crni se poprilično muče u Bundesligi gde su tek 10. na tabeli sa svega 17 bodova, pa im je trijumf nad Hertom obaveza kako bi uhvatili priključak za vodećima. Gosti iz prestonice Nemačke su u još goroj poziciji jer se sa svega 11 bodova nalaze u zoni ispadanja tako da ne smeju da priušte da se iz grada na Majni vrate bez bodova.

Ajntraht - Herta

20.30, Eurosport 2

Grad: Frankfurt. Stadion: Komercbank arena. Kapacitet: 51.500. Sudija: Kristijan Dingert

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading