Arsenalova kriza se nastavila pred paklen raspored: Brajton iskoristio haos i slavio na Emirejtesu!

Autor:

Sport

05.12.2019

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 15. kolu engleske Premijer lige, fudbaleri Brajtona napravili su veliko iznenađenje u Londonu gde su savladali Arsenal sa 2:1. Ekipi iz Londona tek predstoje horor utakmice, jer slede susreti protiv Mančester sitija, Čelsija i Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponovo bez pobede... Fudbaleri Arsenala

"Tobdžije" su želele da se vrate na pobednički kolosek na Emirejtsu, ali najavu katastrofalne večeri za domaćina mogli smo videti već u prvom poluvremenu.

Brajton je igrao veoma konkretno, pa je nakon pokušaja Maupaja uspeo i da povede u 36. minutu kada je Adam Vebster zatresao mrežu Lena.

U finišu poluvremena zapretio je Vilok na drugoj strani, no promene rezultata nije bilo.


Nastavak meča počeo je dosta obećavajuće, igrao se 50. minut kada je Aleksander Lakazet izjednačio rezultat nakon kornera.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne može sve sam... Aleksandar Lakazet

Ponadali su se navijači Arsenala da je njihov tim preokrenuo u 65. minutu, ali je VAR pokazao da je David Luiz bio u ofsajdu.

Nakon toga usledio hladan tuš na Emirejtsu, u 81. minutu Mooj je probio po desnoj strani i uputio oštar centaršut nakon kojeg je loptu glavom sproveo u mrežu Nil Maupaj.

Krenuo je Arsenal na sve ili ništa od tog trenutka, odličnu priliku imao je Martineli, ali je njegov udarac odlično skinuo Rajan.

Odgovorio je Trosar na drugoj strani koji je gađao iznad gola, a Brajton je uspeo da sačuva prednost do kraja meča.

Pred privremenim rešenjem na klupi Arsenala Fredijem Ljunbergom je vraški težak zadatak da vrati samopouzdanje ekipi koja je nastavila niz od devet mečeva bez pobede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading