Matićeva sledeća destinacija je grad mode!

Autor:

Sport

05.12.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić bliži je u ovom trenutku prelasku u Inter nego li transferu u Totenhem, prenose engleski mediji!

Još jedan Nemanja odlazi u Italiju!

Matiću na leto ističe ugovor i po završetku sezone sigurno će napustiti Old Traford. U januaru bi mogao da ode negde na pozajmicu, na svoj zahtev, kako bi se posle duge pauze zbog povrede prepona vratio u formu koja bi mogla da mu obezbedi mesto u reprezentaciji Srbije pred martovske utakmice baraža Lige nacija za plasman na Prvenstvo Evrope 2020.

"Mančester ivning njuz" predviđa da će Matić u zimskom prelaznom roku preći u Inter. „Veza“ je ponovo trener.

Na klupi Intera sedi Antonio Konte, s kojim je Matić sarađivao u Čelziju tokom sezone 2016/17. Sa Italijanom na klupi srpski vezista je u poslednjoj sezoni u dresu Plavaca odigrao čak 40 utakmica.

Konte je Matića pokušao da angažuje još u letnjem prelaznom roku. Nije uspeo jer je Matić tokom pripremnog perioda bio jedan od kandidata za kapitena Mančestere junajteda. 

Traku nije dobio, a zbog povrede je izgubio i mesto u timu, pa je "Mančester ivning njuz" čak predvideo da bi u januaru mogao da napusti klub bez "oproštajne“ utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading