Kompleksaš Šaćiri presadio kosu!

Autor:

Sport

06.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri (28) pojavio se na gradskom derbiju u pobedi nad Evertonom (5:2) sa novim imidžom, koji je izazvao lavinu mahom negativnih komentara navijača Redsa. Naime, švajcarski reprezentativac iznenadio je sve na Ostrvu jer je presadio kosu i na taj način prekrio pozamašne zaliske, koji su mu očigledno pravili teške komplekse. Sve ovo ne bi bilo toliko zanimljivo da ga dugo nije bilo na terenu, pa su mnogi protumačili da je folirao povredu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostrvo se sprda sa napadačem Liverpula

Poznati šiptarski provokator, koji se više proslavio oponašanjem dvoglavog orla, simbola takozvane velike Albanije, na meču protiv Srbije (2:1) na Svetskom prvenstvu u Rusiji nego golovima, zbog povrede lista propustio je čak osam mečeva u periodu od 23. septembra do 1. novembra.

Nakon toga nije ga bilo na terenu na šest mečeva bez konkretnog objašnjenja, a u trijumfu nad "karamelama" prvi put ove sezone bio je starter i postigao gol. To je razbesnelo navijače velikana sa Enfilda, koji su na društvenim mrežama iskalili bes na Šaćiriju jer smatraju da je estetska hirurška intervencija pravi razlog zbog kojeg napadača i nakon oporavka od povrede nije bilo u ekipi Jirgena Klopa.

Šaćiri bez kose

Ismevanje na račun Džerdanovog kompleksa uzelo je maha na internetu, a preplaćeni fudbaler ove sezone postigao je samo gol na 115 minuta u igri.

Foto: twitter.com/printscreen

Presadio kosu po uzoru na Klopa!

Džerdanu Šaćiriju najbolje savete u vezi sa presađivanjem kose sasvim izvesno mogao je da pruži Jirgen Klop (52), koji se na tu intervenciju odlučio pre sedam godina, i to dok je vodio Borusiju iz Dortmunda. Nemac je sasvim otvoreno govorio o toj temi u javnosti.

- Da, podvrgao sam se transplantaciji kose. Mislim da su rezultati prilično kul. Zar ne mislite tako - upitao je tada Klop novinare.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading