Crveno-beli pronašli pojačanje: Holanđanin stiže u Zvezdu!

Autor:

Sport

05.12.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda krenuće ove zime u veliku rekonstrukciju. Najavljeno je da bi igrači iz omladinske škole trebalo da dobiju šansu, ali neće crveno-beli propustiti priliku ni da angažuju kvalitetnog stranca. Takav bi mogao da bude Holanđanin Patrik Justen.

RepublikaFoto: Todor Petković
Marakana

Naime, klub sa "Marakane" već neko vreme prati mladog krilnog napadača Utretha, Patrika Justena (23) koji bi već koliko ove zime mogao da napusti Holandiju i krene put Beograda.

Ipak, ideja uprave jeste da Justen prvo igra za Grafičar gde bi na delu moglo da se vidi da li ima potreban kvalitet za crveno-bele. Plan je da upravo Holanđanin zameni Željka Gavrića u prvoplasiranom timu Prve lige Srbije koji će biti prekomandovan u Zvezdu.

Reč je o krilnom napadaču, rođenom u Najmegenu, gde je i počeo karijeru kao član lokalnog NEC-a. U Utreht je stigao 2015. godine i od tada upisao 49 nastupa za prvi tim, postigavši četiri gola. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Venlou, gde je u 32 utakmice dao šest golova.

Po povratu u Utreht, ove sezone je upisao devet nastupa, odnosno ukupno 427 minuta na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading