(VIDEO) Napredak bolji od AZ-a: Partizan vodio 2:0, Kruševljani u poslednjoj sekundi došli do pobede 3:2!

Autor:

Sport

04.12.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka napravili su preokret koji se ne viđa na našim terenima! Gubili su 2:0 od Partizana na gostovanju da bi na kraju pobedili 3:2!

RepublikaFoto: Starsport
Sadik je promašio nekoliko jako dobrih šansi

Fudbaleri Partizana će dugo žaliti za ovom utakmicom pošto su posle samo 35. minuta igre vodili sa 2:0. To nije bilo dovoljno za pobedu, pošto su golovi Vukadinovića i Bjeloša doneli izjednačenje, a Eskić je u poslednjim momentima meča doneo pobedu! 

Već u 13. minutu Partizan je poveo preko Sejdube Sume, a u ovoj situaciji Napredak je bio oštećen jer je vezista crno-belih postigao gol iz ofsajda. 

Đuro Zec je odmah potom imao šansu, a u 23. minutu Sejduba Suma je pogodio stativu. Kada je u 30. minutu Aksentijević dodao na 10 metara svojim saigračima za šut na prazan gol, Bojan Ostojić je sprečio izjednačenje. 

U 34. minutu videli smo pravi karambol u 16 metara Napretka, lopta se dugo odbijala od nekoliko igrača, ali je na kraju Suma sproveo u mrežu za 2:0. Onda je krenuo sunovrat crno-belih. 

Prvo je pred kraj prvog poluvremena Miljan Vukadinović smanjio na 2:1 u 43. minutu. 

U 77. minutu Umar Sadik je propustio šansu koja je mogla da reši ovaj meč, pošto je u situaciji 1 na 1 sa golmanom gostiju pogodio stativu. 

Izjednačenje je došlo u 83. minutu posle kornera. Vukadinović je šutirao, lopta se od stative odbila Bjelošu pod noge i lako mu je bilo da spremi loptu u nebranjen gol. 

Kada je delovalo da će doći do podele bodova sevnula je kontra, Aleksandar Lutovac je izgubio loptu i Nenad Eskić nije propustio proliku za 3:2 u 94. minutu! 

Sada je Partizan pao na 4. mesto na tabeli Superlige sa 11 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Napredak 10. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading