(VIDEO) Ben spasio bledu Zvezdu, neuverljiva pobeda pred Olimpijakos

Autor:

Sport

04.12.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost u Lučanima 1:0, a pobedu je crveno-belima doneo El Fardu Ben gololm u 63. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Ben se vratio u tim i sve bolje igra

Već u drugom minutu Mladost je imala ogromnu priliku preko Stojanovića, ali je Milan Borjan sigurno intervenisao. Golman Crvene zvezde je dva minuta kasnije izgubio svest na kratko, ali srećom ništa ozbiljno se nije desilo.

Loša je bila Zvezda na startu meča pa je tako Lazar Stojanović sjajno šutirao u 14. minutu i zamalo je Mladost došla do prednosti.

Najveću šansu za Crvenu zvezdu promašio je Garsija posle pola sata igre, a iako je Zvezda imala inicijativu, nije uspevala da stvori ozbiljne šanse.

Marko Marin je dao pas preko cele odbrane protivnika, a Ben je iz kontre pogodio za 1:0 u 63. minutu i tako je doneo tri boda svom timu. Do kraja meča Tomane je imao jednu šansu, ali nije bilo većih uzbuđenja.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading