Inđija u seriji, Rad u velikim problemima!

Autor:

Sport

04.12.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri i po meseca nikog nisu mogli da pobede, a onda dva trijumfa u samo pet dana. Posle slavlja u Kruševcu nad Napretkom, fudbaleri Inđije pokazali su znake života i pred svojim navijačima, pošto su u Sremu savladali beogradski Rad – 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Inđije

Tim Aleksandra Janjića na taj način je preskočio direktnog konkurenta u borbi za opstanak i pozicionirao se na 14. mestu superligaške tabele, sa daleko većim izgledima da sačuva status nego što se činilo koliko prošle sedmice.

Inđiju je ka slavlju pogurao Brana Ilić. Iskusni napadač, letos angažovan posle epizode u Mađarskoj, najpre je za vikend pogodio pod Bagdalom, najavivši preokret protiv Napretka, da bi na otvaranju 19. kola pogodio u 13. minutu i taj njegov pogodak ispostavio se dovoljnim za tri boda povratnika iz Prve lige.

U završnom kolu jesenjeg dela sezone Inđija putuje u Surdulicu na megdan Radniku, dok će Rad u subotu ugostiti Partizan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading