"Grobari" i dalje na ratnoj nozi sa napadačem: OŽEGOVIĆU, FOLIRANTU!

Autor:

Sport

26.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana u klin, Ognjen Ožegović u ploču i tako ukrug. "Grobari" se po svaku cenu trude da pokažu kako im nije po volji što za njihov voljeni klub nastupa osvedočeni zvezdaš, a mladi napadač da se iz petnih žila napinje da dokaže da mu je crno-bela boja u srcu.

RepublikaFoto: Starsport
Ožegović iz ere u crveno-belom

Tako je u pobedi protiv Rada (4:2) nakon postignutog gola uzeo da ljubi dres, što su navijači ironičnim komentarima ispratili na društvenim mrežama.

Prethodno mu je jug poručio da nije dobrodošao i da se ne eksponira previše kod proslavljanja golova, i to transparentom na kom je pisalo "Kad vidiš 'grobare', spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje".

gola dao Ožegović za Partizan

Međutim, bivši centarfor Zvezde i Čukaričkog uradio je potpuno suprotno i još više ražestio pristalice srpskog šampiona. Novinari Srpskog telegrafa stupili su u kontakt sa Ožegovićem, ali je umesto njega na ovu temu odgovorila portparolka Biljana Obradović.

- Uz svu zahvalnost za postavljena pitanja smatramo da je sve odgovore navijačima Ognjen već lično dao. Njemu kao profesionalcu FK Partizan je najvažnije da daje golove u dresu kluba za koji sada igra. Uz sve to poštujemo svaki komentar i mišljenje navijača, s tim što želimo svaki teret te vrste da sa Ognjena "skinemo" kako bi bio fokusiran isključivo na tim i na sve predstojeće utakmice. Svi intervjui u kojima se vrši analiza utakmica, protivnika i njegov golgeterski učinak su dostupni u svakom trenutku kao i do sada - navela je Obradovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading