"Ako imate veliki nos, VAR može da vam poništi gol"

Autor:

Sport

04.12.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksnadar Čeferin rekao je da nije zadovoljan kako funkcioniše VAR tehnologija, kao i da mora nešto da se promeni.

VAR tehnologija

- Ako imate veliki nos mogu da vam ponište gol zbog ofsajda - rekao je Čeferin, a potom dodao da je VAR oduzeo spontanost u igri.

- Pogledajte Englesku, tamo se neke stvari ni ne proveravaju. Sa druge strane, u Italiji gledaju situacije po pola sata, ne sviđa mi se sve to. Pomoćne sudije više uopšte ne dižu zastavicu, samo čekaju, čekaju i čekaju. Fudbaleri su prestali da se raduju golovima i prvo čekaju da vide šta će VAR reći.

Prvi čovek evropskog fudbala rekoa je da neke stvari moraju da se reše.

- Nedavno smo u Nionu imali sastanak sa najboljim trenerima sveta. Bili su tu Jirgen Klop, Pep Gvardiola, Maks Alegri, Karlo Anćeloti i Zinedin Zidan. Predstavnik sudija Roberto Rozeti pokazao je jednu situaciju igranja rukom i pitao da li je to penal? Polovina je rekla DA, druga da nije. To mora da se reši - rekao je Čeferin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading