Zaboleće vas glava kad vidite kakvu platu Bešiktaš nudi Prijoviću!

Autor:

Sport

04.12.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Prijović već u januaru bi mogao da se vrati u Evropu, Srbin je prvi pik čelnika Bešiktaša koji žele da pojačaju ekipu i vrate se u trku za šampionsku titulu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Prijović

Prema pisanju turskih medija oni su spremni da plate obeštećenje Al Itihadu i ponude srpskom reprezentativcu platu od šest miliona evra.

Mediji u Saudijskoj Arabiji mesecima pišu da Srbin nema dobru saradnju sa trenerom Hozeom Luisom Sijerom. Upravo je to glavni razlog zbog kojeg često nije bio ni u protokolu za mečeve tima za koji nastupa.

Aleksandar Prijović je potpisao četvorogodišnji ugovor po kome prima neverovatnih 5,4 miliona evra godišnje i to bez bonusa. Za reprezentaciju Srbije odigrao 13 mečeva i postigao dva gola.

Letos je bilo priče o njegovom povratku u PAOK, ali do dogovora dva kluba nije došlo. Ovo bi bio povratak Prijovića u Tursku jer je 2015. godine bio član Bolua. Ukoliko bi obukao dres Bešiktaša saigrač bi mu bio kolega iz reprezentacije Adem Ljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading