Bolonja se poklonila Mihi: Siniša Mihajlović u ponedeljak ispisuje istoriju ovog grada!

Autor:

Sport

03.12.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Siniša Mihajlović u ponedeljak će postati počasni građanin italijanskog grada Bolonje čiji fudbalski klub vodi od januara ove godine.

Siniša Mihajlović

Ovu inicijativu  pokrenuo je Đan Marko De Bjaze, predsednik nevladine organizacije "Bolonja zajedno", a podržali su je članovi lokalnog parlamenta, pa će na narednoj sednici biti ozvaničena.

- Sinišina borba i poruka 'ja nisam heroj, već samo čovek', pogodile su sve i najbolje govore o njemu - rekao je De Bjaze.

Gradonačelnik Bolonje imao je šta da poruči na ovu temu.

- Mihajlović je izabrao naš grad za mesto u kojem će raditi, ali i boriti se i odakle će poslati poruku svetu, a Bolonja će ga zbog toga prihvatiti kao sina - rekao je gradonačelnik Virđinio Merola.

Podsetimo, Mihajlović je u julu objavio da boluje od leukemije, a nedavno se sa lepim vestima, posle tri faze lečenja, obratio javnosti.

Tom prilikom Mihajlović je istakao da borba ide u pozitivnom smeru i da se vraća fudbalu.

Proslavljeni srpski fudbalski reprentativac  je na ovaj način dobio jedno od najvećih priznanja i pokazao koliko poštovanje uvažava u Italiji.

GRAD BOLONJA NIJE JEDINI KOJI JE PRIREDIO OVAKVU ČAST MIHAJLOVIĆU!

Zanimljivo, Bolonja je drugi grad u kojem će steći titulu počasnog građanina jer mu je istu čast ukazao Novi Sad 2006. godine.

Siniša Mihajlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading