Kineski ambasador na "Rajku Mitiću": NAVIJAM ZA ZVEZDU 40 GODINA!

Autor:

Sport

25.09.2017

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski ambasador u Srbiji Li Mančang izjavio je tokom posete Crvenoj zvezdi da on taj klub prati i bodri već pune četiri decenije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mančang dobio dres omiljenog kluba od Mijailovića i Terzića

Predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić ugostili su ambasadora Mančanga i proveli vreme u razgovoru.

Takođe, kineski ambasador imao je priliku da obiđe muzej na našem najvećem stadionu, da se bliže upozna sa bogatom Zvezdinom istorijom i da vidi najvrednije trofeje.

- Gospodin Mančang, koji ne krije da je veliki navijač Zvezde, dobio je crveno-beli dres sa svojim prezimenom i monografiju o velikom Zvezdinom uspehu u Bariju 1991. godine, kao lepu uspomenu na druženje - navodi se na sajtu kluba.

Mančang je potvrdio da mu crveno-beli leže na srcu već punih 40 godina, kao i da voli da pogleda utakmice crveno-belih uživo kad god mu obaveze to dozvoljavaju.

- Navijač sam Crvene zvezde gotovo pune četiri decenije, od kada sam kao student došao u Beograd. Zavoleo sam ovaj klub još davne 1978. godine. Do danas, kad god sam u prilici, gledam svaku Zvezdinu utakmicu - rekao je kineski ambasador u Srbiji i dodao: 

- Moram da istaknem da mnogo Kineza zna za Crvenu zvezdu. Moj sin je navijač, mnogo voli vaš klub, kao i ja. Zato se posebno radujem što sam imao prilike da razgovaram sa predsednikom i generalnim direktorom kluba o načinima za buduću saradnju. SVakako da u oblasti fudbala Kina može mnogo da nauči od Srbije - zaključio je kineski ambasador prilikom posete klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading