Bolnica u crveno-belom taboru: Milojević - moramo biti oprezni!

Autor:

Sport

03.12.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pozvao je svoje fudbalere na oprez na gostovanju Mladosti u Lučanima u utakmici Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igra dobro, radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost. Veliku ulogu bi mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski "rastao" uz Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni- rekao je Milojević na konferenciji za međe na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević ne krije da ima velikih kadrovskih problema da sastavi ekipu.

- Videću danas posle treninga na koga mogu da računam. Van la Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna. Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin delovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu- rekao je Milojević.


Nije želeo šef stručnog štaba crveno-belih previše da se bavi pričama oko zimskog prelaznog roka.

- Imam veliko poverenje u moje izabranike. Ovi natpisi da neki igrači dolaze ili odlaze, to ne potiče od nas, već je sud drugih ljudi. Čekamo zimsku pauzu pa ćemo sve analizirati. U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti, ali videćemo sve kad se završi polusezona- zaključio je Milojević u svom stilu.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se ove srede od 15 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading