(VIDEO) Utišao je Old Traford i postao glavna meta Junajteda za naredni prelazni rok!

Autor:

Sport

02.12.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda još jednom su razočarali svoje navijače, kako su u 14. kolu Premijer lige remizirali na "Old Trafordu" sa Aston Vilom (2:2). Remi je još bolniji kada se u obzir uzme da se Mančester nedelju dana pre toga kući vratio iz Šefilda samo sa bodom, pa je situacija po Ole Gunara Solskjera iz dana u dan sve teža.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mančester junajteda

Iz uprave tvrde da Norvežanin ima poverenje i da su zadovoljni kako ekipa napreduje, Ed Vudvord je izjavio da se nada da više nijednom treneru neće morati da vidi leđa.

Bilo kako bilo, čini se da su Mančesteru neophodna pojačanja kako bi poboljšali rezultate, a za manje od mesec dana će biti u prilici ponovo da kupuju.

Prema informacijama koje ima "Dejli Miror", kao prva meta "Đavola" za januarski rok izdvojio se vezista Aston Vile Džek Griliš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džek Griliš

Upravo je talentovani engleski fudbaler postigao prvi gol na "Old Trafordu" za vikend, igra odlično ove sezone, na 14 nastupa u svim takmičenjima ima pet golova i pet asistencija.


Igrač je od ključne važnosti za ekipu Dina Smita, pa je jasno da će Vila za njegove usluge tražiti veliki novac, videćemo koliko je Mančester junajted spreman da izdvoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading