Kosanović o "nameštaljci" i 0:7 u Ivanjici: Sram vas bilo, je*u mi oca i majku 300 ljudi!

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

03.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf Radničkog nad Javorom u Ivanjici (7:0) nije prošao bez trzavica na relaciji između trenera dva tima. Milorad Kosanović, trener pobedničke ekipe, pecnuo je kolegu Igora Bondžulića da je Javor mogao da primi 12 komada.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Bondžuliću je to zasmetalo, pa je opleo po Kosanu.

- Neću reći gospodin Kosanović, već kolega, mada sam daleko i da budem kolega sa njim. Ne znam da li ću doživeti njegove godine, ali znam šta ću jesti sredom i subotom i šta pričam kojim danima. Ovo je sramota, biću kažnjen, ali nema veze - rekao je Bondžulić, koji je potom napustio salu za novinare.

To je razbesnelo Kosanovića, na koga je došao red.

- Ne samo da si nervozan, ti si bezobrazan, užasno. Sram te bilo! - reagovao je burno iskusni stručnjak.

Potom ga je jedan od novinara upitao zašto...

- Zato što mene optužuje da sam kriv za srpski fudbal. Trener Javora misli na moj komentar od srede za Zvezdu, a sada me optužuje da sam namestio ovo - rekao je Kosanović.

Novinar je konstatovao "da je sudija namešten, jeste namešten". To je dodatno razgnevilo Kosana.

- Molim? Onda ste ga vi namestili! Hoćete da kažete da sam ja namestio sudiju? Sram vas bilo. Ovde me je*e 300 ljudi, je*u mi majku 90 minuta. Treba da trpim 300 konja na leđima da mi je*u majku i oca. Sram vas bilo. Gde sam ja došao ovo, u divljinu - zaključio je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading