Javio se Poketino iz domovine: Spreman sam za novi izazov, ne treba mi puno vremena za oporavak!

Autor:

Sport

02.12.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put otkako se razišao sa Totenhemom još 19. novembra, Maurisio Poketino je prekinuo medijsku tišinu. Doskorašnji trener "Pevaca" nalazi se u rodnoj Argentini gde je u subotu uveče posmatrao i uživo svoj prvi klub Njuels Old Bojs u derbiju sa River Plejtom u kojem je gost slavio sa 3:2.

RepublikaFoto: Starsport
Maurisio Poketino

Stigao je sjajni stručnjak da govori i za lokalne medije, a argentinski Foks Sports pohvalio se ekskluzivnim materijalom koji je trebalo da nam odgonetne dalje planove Argentinca u trenerskoj karijeri.

- Postoji dosta klubova i atraktivnih projekata za mene koje bih mogao da prihvatim. Ali trenutno, najvažnije mi je da sredim misli posle pet i po neverovatnih godina sa Totenhemom. Lični cilj mi je da ponovo pronađem motivaciju za rad. Nameravam da se vratim u Evropu, teško mi je da zamislim da ostanem i radim ovde u Argentini. Mada, zbog dobrobiti moje porodice možda i ne bih odbio poziv odavde - priznao je Poketino.

Ipak u nastavku obraćanja poslao je i jasnu poruku klubovima koji ga žele, Arsenal je bio najozbiljniji proteklih dana, da je spreman za posao.

- Treba samo da ostanem miran nekoliko dana i vidim šta će se dalje desiti. Nisam imao puno vremena da shvatim šta mi se sve izdešavalo. Moja prva odluka bila je da se vratim kući, nazad u Argentinu i vidim porodicu i prijatelje. Ali očekujem uskoro povratak u Evropu gde ću odlučiti o daljoj budućnosti. Moja najbolja odluka do sada bila je da na deset dana dođem u ovde i isključim se. U mojim godinama ne treba mi puno vremena za oporavak, otvoren sam za sve ponude - zaključio je Maurisio Poketino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading