"Princ sa Neretve" na klupi Bosne?

Autor:

Sport

02.12.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Dušan Bajević mogao bi da postane selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, javljaju mediji iz te zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bosne i Hercegovine

Posle odlaska Roberta Prosinečkog danima se spekuliše o njegovom nasledniku, a Izvršni odbor tamošnjeg Saveza zadužio je Zvjezdana Misimovića, Seju Kajtaza, Dušana Bajevića i Munira Talovića da predlože novog kandidata.

Posebno je zanimljivo što će Bajević biti u prilici da glasa za samog sebe kao selektora.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Bajević

- Ne treba žuriti s odlukom o novom selektoru, ali što se mene tiče tu sam, želim da pomognem "Zmajevima." Doći ću tokom decembra u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo, i razgovaraćemo. Samo polako, moramo se izvući iz ove krize. Iz Fudbalskog saveza BiH još nisam dobio zvaničan ponudu, bilo je razgovora, ali još nisam zvanično odgovorio. I ja bih voleo da Bosna i Hercegovina ode na EURO, ali sve ćemo to moći da analiziramo kada dođem u Sarajevo - poručio je Bajević iz Atine za Radio Sarajevo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading